Over Wilma

Wilma Alleman

Familieopstellingen

Ja, wie ben ik?

Om te beginnen ben ik dat kleine popje op schoot van mijn moeder, zo’n 60 jaar geleden. Het jongste kind (verrassing!!!) van mijn ouders en het kleine zusje van de andere kinderen op de foto.

Een klein popje ben ik al lang niet meer, wel ben en blijf ik de jongste, ook nu ik de 60 ruim gepasseerd ben.

Wat ben ik nog meer (geweest)? Het allerbelangrijkste: moeder van twee dochters. Maar ook docent/mentor en speech writer. Ik heb tweedehands kinderkleertjes verkocht, mensen geholpen met Reconnective Healing en The Bars, vrouwen gecoacht en empowered en heel veel mensen van hardnekkige narigheid afgeholpen. Zowel privé als in (familie)bedrijven. Jongeren, vaders, moeders, echtelieden, managers en directieleden.

Overal gewerkt: onderwijs, bankwezen, eigen winkel en praktijk, en kort geleden nog de uitvaartbegeleiding.

Naast al deze banen al sinds 2007 Familieopstellingen Noord-Holland!

Geweldig om te zien en te ervaren hoe je met een opstelling of systemische coaching zo veel kan oplossen. Ik zoem zo min mogelijk op het probleem in en zo veel mogelijk op de oplossing.

Zelf doe ik ook regelmatig een opstelling als ik ergens mee zit. Het is fantastisch; er is geen ontsnappen aan, en binnen no time kan je wereld er daardoor heel anders uitzien. Zoals in dit verhaal, hoe een superslechte relatie met een leidinggevende in een uurtje compleet werd omgedraaid. 


meer lezen? klik hier
Wilma Alleman
Mijn kernwaarden zijn: integriteit, helderheid, lichtheid en humor.

"Wie heb ik al geholpen?"

★★★★★