Opstellingen voor vrouwelijke ondernemers

En voor ondernemende vrouwen!!!

Painted by Wilske Gans

Ontdekken wat er niet stroomt in je bedrijf? Boven water krijgen waarom de klanten je maar niet kunnen vinden? Uitvogelen of jouw dienst wel aansluit bij jou en de wensen van je ideale klant? Klaar voor de volgende stap maar wat is die dan? Kom en doe mee aan de Opstellingendagen voor vrouwelijke ondernemers / ZZP ‘ers.

Ik werk sinds 2017 samen met Carolien Roodzant van Roodzant Coaching, Training en Advies, die (startende) vrouwelijke trainers en coaches helpt om een goed bedrijf neer te zetten. www.carolienroodzant.nl.

Carolien: “In mijn programma’s help ik je met het starten en groeien van jouw bedrijf. Ik help je om goede prijzen te vragen voor de waarde die je jouw klanten biedt, zodat je omzet stijgt en je goed verdient.”

We werken in kleine groepen van maximaal acht deelneemsters, zodat iedereen de aandacht krijgt die haar toekomt. Deze dagen worden heel positief ervaren: je komt samen met andere bevlogen vrouwen die heel graag hun dienst of product in de markt willen zetten, of al wat langer bezig zijn, maar hun omzet willen vergroten. Je leert van elkaar, je steunt en bekrachtigt elkaar. Daarnaast is zo’n dag natuurlijk ook een uitgelezen manier om te netwerken en anderen met jou en je bedrijf te laten kennismaken. En soms ben jij net de persoon die de ander zoekt om haar bedrijf te versterken. Naast systemische oefeningen werken we met bedrijfsopstellingen maar vragen over persoonlijk leiderschap in jouw onderneming zijn ook meer dan welkom.

 

"Wie heb ik al geholpen?"

★★★★★