Werk Met mij

Familieopstellingen

Ik werk graag met je als jij iets wilt doen aan je probleem. Écht iets doen, maar dan ook echt als in oplossen. Weg van die doodlopende weg met die rotonde waarop je steeds dezelfde afslag neemt. Je wilt het aanpakken, opruimen, oplossen, helen, nieuwe paden maken!

Want zeg nu zelf, piekeren, klagen en op wilskracht verder gaan heb je allang geprobeerd. Helpt niet he?

Daarom gaan wij doen wat wél werkt: Samenwerken met het wetende veld. De ongekende mogelijkheden van je onderbewuste gebruiken, om je probleem met wortel en tak uit te trekken, zodat geluk het nieuwe normaal wordt.

Wat je problemen in het NU ook mogen zijn, ze zijn vrijwel allemaal ontstaan in de eerste zeven jaar van je leven. Daar kom jij met je bewuste geest helemaal niet bij. Maar daarmee bestaan ze nog wel en sturen ze jouw gedrag op onbewust niveau. En elke keer als je in een soortgelijke situatie terecht komt, word je getriggerd. Elke keer opnieuw. Herkenbaar?

No more! Ik stel je vragen die je meteen naar de kern van het probleem brengen en hulpbronnen activeren. Daarmee gaan we aan het werk. Het is als een grote schoonmaak van je mentale kamers. Sommige overtuigingen zijn prima en die poets je. Andere zijn overbodig en kunnen in de prullenbak. Ik werk met de volgende probleemoplossende aanpakken, allemaal één op één. Alle tijd en aandacht voor jou.

  • Systemische coaching / (familie)opstelling
  • Hypnotherapie
  • Voor vrouwen: lichaamsgericht coachen met “de kunst van vrouw zijn”.

  • Om tot het beste resultaat te komen, bestaat een behandeling uit een traject van 3-5 sessies. hierbij kan je kiezen voor drie keer dezelfde probleemoplossende aanpak, of voor een combinatie; alle combinaties mogelijk.

    En de kosten? Tja, wat mag het kosten… Ik doe het uit liefde en vraag een nette vergoeding. Prijzen op aanvraag, maar weet: Hoe blij ben je als je eindelijk hebt gekozen voor geluk?!

    "Wie heb ik al geholpen?"

    ★★★★★